Diensten

een greep uit onze

Diensten


Op deze pagina vind je onze diensten terug. Mocht je vragen hebben over onderstaande diensten of interesse een van onze diensten. Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij werken voor zo wel particulieren als voor bedrijven en kmo,s. 

Onderhoud & aanleg van tuinen


Tuinonderhoud en aanleg is een van onze hoofdactiveiten. Heb je een haag die gesnoeit moet worden. Een gazon om te waaien. Of ben je van plan om je tuin complete herinrichting te geven. Alle werkzaamheden in en rond de tuin kunnen wij voor u uit voeren.

Plaatsen van omheiningen


Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.

Snoeien en vellen van bomen


Bomen snoeien of compleet vellen. Uiteraard volgens de nodige veiligheidsvoorschriften. Heb je een boom die niet omgelegd kan worden? Dan vellen we deze van boven naar beneden. Hier hebben we de nodige klim materialen voor. Wortels en stronken verwijderen is ook geen enkel probleem. Zorg wel steeds voor de nodige kapvergunningen. Zonder deze gaan wij niet aan de slag

Grond en afbraakwerken


Van het bouwklaar maken van uw terrein tot het uitgraven van funderingen, zwembaden, sleuven voor nutsleidingen en meer. Kortom voor al u grondwerken kunt u bij ons terecht, ook voor afbraakwerken. Een constructie afbreken, een woning slopen of voor het strippen van gebouwen en het uitbreken van beton en andere verhardingen. Uiteraard voeren we deze werken steeds uit met nodige veiligheid.

Klusdienst en renovaties


Kleine of grote klusjes binnen en buiten. Geen klusje is te klein of te groot voor ons. Ook voor kleine of grote renovaties kunt u bij ons terecht. Vervangen van een kraan of gewoon een compleet nieuwe badkamer. Isoleren van u woning. Nieuwe vloer. Opnieuw behangen of ververn. Allemaal mogelijk

Verdelgen van wespennesten


Heeft u een wespennest of vermoeden van een nest? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Ophalen & recupereren van oude metalen


Heeft u oud ijzer waar u vanaf wilt? Wij komen dit voor u ophalen. Klik hier onder op "meer info" om te weten wat we wel en niet meenemen. 

Aanhangwagens


Onderhoud en herstelling van aanhangwagens. Wij doen alle soorten herstellingen aan u aanhangwagen. Groot of klein. Ook voor het jaarlijks onderhoud kunt u bij ons terecht. Hierbij hoort ook het nazicht voor de keuring. Indien gewenst gaan wij ook naar de keuring voor u.